Příspěvek na péči - nová dávka pro osoby závislé na pomoci jiné osoby - Rážová, Eva
Článek vysvětluje, kdo má nárok na příspěvek na péči, dále co je to stupeň závislosti na pomoci jiné osoby, otázky související s řízením o přiznání příspěvku na péči, jaká je jeho výše a jak se vyplácí.