Európska diplomacia : mýtus, alebo realita? - Pajtinka, Erik, 1981- (2006)
Autor vymezuje a vysvětluje pojem "evropská diplomacie" v protikladu k diplomatickým aktivitám jednotlivých států.
Keywords: Evropská unie; diplomacie