Pokračující pluralizace rakouského stranického systému : interpretace voleb do Národni rady 2006 - Kořan, Michal, 1977-
Článek se zabývá problematikou rakouských parlamentních voleb do Národní rady v r. 2006. Srovnává volby v r. 2002 a 2006, dále mapuje situaci jednotlivých politických stran před volbami 2006, uvádí volební strategie a rozebírá povolební situaci.