Evropská unie a Turecko : krize důvěry? - Beneš, Vít, 1980-
Stať se zaměřuje na průběh jednání Turecka o vstupu do Evropské unie a možný budoucí průběh tohoto jednání. Článek nejprve uvádí některá fakta o vyjednávacím procesu, dále rozebírá kritéria vstupu turecka do EU a další podmínky přijetí.