Přísná kritéria pro Bulharsko a Rumunsko po vstupu do Evropské unie - Rouček, Libor, 1954-
Článek si klade za cíl osvětlit zejména zvláštní opatření, která budou provázet členství Bulharska a Rumunska v Evropské unii.