EU-35 : dojde k rozšíření na Balkán? - Tesař, Filip, 1969-
Článek se zabývá podrobnými úvahami o perspektivách vztahu EU a Balkánu. Zaměřuje se na situaci v jednotlivých balkánských zemích a dále na to, jaké důsledky by vstup těchto zemí do EU přinesl.