Nájem bytu - jeho zánik a výpověď - Kovářová, Daniela, 1964-
Článek uvádí zákonný postup, jak zanikne nájem bytu. Uvádí také, v kterých případech může pronajímatel vypovědět nájem bez přivolení soudu a v kterých případech je k tomu nutné přivolení soudu. Dále se zabývá otázkou náhradního bytu, náležitou formou výpovědi z nájmu a výpovědními důvody.