Terorismus a války v dnešním světě - Eichler, Jan, 1952-
Článek je příspěvkem do diskuse o kritériích pro jasnější rozlišování mezi terorismem a bojem za národní osvobození. Zaměřuje se na několik konkrétních příkladů, v nichž se terorismus a mezistátní války nejvýrazněji prolínají a navzájem doplňují.