Makedonie po parlamentních volbách - Rosůlek, Přemysl, 1971-; Kaczorowski, Maciej, 1975- (2006)
Článek nejprve charakterizuje politicko a národnostní situaci v Makedonii po vyhlášení nezávislosti a dále se věnuje politickému vývoji v této zemi. Věnuje se rovněž politickému dění předcházejícímu parlamentním volbám v r. 2006 a souvisejícím událostem.
Keywords: parlamentní volby; politické strany; pravice; Makedonie