Švédské parlamentní volby 2006 : historická porážka sociální demokracie - Brunclík, Miloš, 1981-
Článek se zabývá problematikou švédských parlamentních voleb v r. 2006 a příčinami, proč se po těchto volbách vlády ujala pravice - ve Švédsku poprvé v době ekonomické prosperity.