Známe dobře úskalí nájmu bytu? - Kovářová, Daniela, 1964-
Článek vysvětluje pojmy "nájem bytu" a "byt", dále se zabývá náležitostmi nájemní smlouvy, povinnostmi pronajímatele a nájemce, a dále otázkami týkajícími se nájemného a úhrad za plnění poskytovaná s užíváním bytu. Tovněž se zabývá právní stránkou společného nájmu bytu.