Vlastenci v Evropě : polská zahraniční a evropská politika v prvním roce národně-konzervativní vlády - Lang, Kai-Olaf, 1967-
Článek posuzuje politickou situaci v Polsku. Hodnotí výsledky působení vlády Kazimierze Marcinkiewize a zaměřuje se rovněž na vztahy Polska s jinými zeměmi: s USA, s východním zeměmi, s Německem.