Drogy - nebezpečí hlavně pro děti a mladistvé - Douda, Ivan, 1943-
Článek přináší informace o drogách a drogových závislostech nejen z pohledu práva, ale také z pohledu celospolečenského. Zabývá se otázkami, jak závislost rozpoznat, jak s ní bojovat, jak provádět prevenci. Přináší rovněž informace o drogové situaci u nás.