Peněžitá pomoc obětem trestných činů - Durdík, Tomáš
Článek informuje o možnostech a různých formách peněžité pomoci obětem trestných činů. Uvádí základní předpoklady nezbytné pro úspěšné plnění nároku na poskytnutí peněžité pomoci státem, dále se zabývá možnou výší této částky a skutečnostem, které mohou plnění nároku na poskytnutí peněžité pomoci zabránit.