Výchovná opatření pro mladistvé - Kovářová, Daniela, 1964-
Článek přináší informace o možnostech soudu pro mládež uložit výchovná opatření tam, kde by preventivní účinek těchto opatření byl účinnější než trestních opatření. Uvádí podrobnější informace o těchto opatřeních: dohled probačního úředníka, probační program, výchovné povinnosti, výchovná omezení.