"Karikaturní krize" v íránském Ázerbajdžánu: podněcování ázerbajdžánského nacionalismu? - Souleimanov, Emil, 1978-
Článek se podrobněji zabývá problematikou íránského Ázerbajdžánu, nepokojů v této oblasti a jejich příčin.