Bílá kniha: změna, či kontinuita německé bezpečnostní politiky? : reflexe současné diskuse - Ryjáček, Jan, 1980- (2006)
Článek se zabývá otázkami týkajícími se diskuse kolem návrhu nové Bílé knihy, základního bezpečnostněpolitického dokumentu Spolkové republiky Německo.
Keywords: bezpečnostní politika -- Německo -- 2006