Spolupráce nevládních organizací s OSN : začlenění ochrany lidských práv do Charty OSN - Makariusová, Radana, 1978- (2006)
Článek se zabývá vztahem a dlouholetou historií spolupráce nevládních organizací s OSN a jejich zásluhami na začlenění ochrany lidských práv do Charty OSN.
Obsahuje bibliografické odkazy
Keywords: Organizace spojených národů; lidská práva; mezinárodní instituce a organizace; nevládní instituce a organizace; human rights; international institutions and organizations; non-governmental institutions and organizations