Perspektivy evropské daně - Zbíral, Robert, 1980-
Článek se zabývá otázkou financování Evropské unie, podrobněji se zaměřuje na otázku evropské daně. Vymezuje kritéria, která by evropská daň měla naplňovat, uvádí i problematické aspekty zavedení této daně.