Média, internet a cenzura v Čínské lidové republice - Hála, Martin, 1961-
V posledních desetiletích, v období reforem, procházejí čínská média řadou změn. Článek přináší řadu informací o situaci v čínské mediální sféře, věnuje se tisku, internetu, a rovněž otázkám cenzury a šíření informací z hlediska čínské vlády nežádoucích.