Francouzská zahraniční audiovizuální politika : globální vysílání po francouzsku - Tomalová, Eliška, 1979-
Oblast mezinárodního vysílání a tiskových agentur, které donedávna dominovaly anglosaské instituce typu CNN a BBC, se od 90. let otevřela mezinárodní konkurenci. Článek se věnuje francouzské zahraniční audiovizuální politice, uvádí její základní rysy a podrobněji rozebírí současný stav.