Hnědí a zelení : analýza současných vztahů - Pečínka, Pavel, 1969- (2006)
Autor nabízí přehled závažnějších snah krajní pravice uchytit se v různých evropských ekologických stranách a především mapuje úspěšné i neúspěšné překrývání ekologických a krajně pravicových proudů v Česku.
Keywords: ekologické strany; pravice; Česko