Epistemologie a politika - Barša, Pavel, 1960-
Článek se zaměřuje na epistemologické problémy Wallersteinovy neomarxistické koncepce a uvádí důvody, proč jeho objektivistická epistemologie vede k revolučnímu pohledu na politiku.