Pěstounská péče na Slovensku a její zprostředkování. - Urbaníková, Jana
Autorka přibližuje změny v pěstounské péči na Slovensku, které přináší zákon o rodině č. 36/2005 Z. z., s účinností od 11. 2. 2005.