Výživné rozvedeného manžela - Lužná, Romana (2006)
Autorka vysvětluje právní úpravu nároku na výživné rozvedeného manžela. Výživné má právo žádat od bývalého manžela či manželky.
Keywords: vyživovací povinnost; manželství; rozvod; rodinné právo