Předlužené dědictví - co s tím? - Kodriková, Zuzana
Autorka se věnuje tématu dědictví. Vysvětluje právní úpravu možnosti odmítnout dědictví, přenechání dědictví věřitelům, likvidace dědictví, připadnutí dědictví státu a dodatečného projednání dědictví.