Ochranná opatření pro mladistvé - Kovářová, Daniela, 1964-
Autorka vysvětluje význam a právní úpravu ochranných opatření pro mladistvé - ochranné léčení, zabrání věci a ochranná výchova a dále vysvětluje soudní upuštění od uložení trestního opatření mladistvému a výkon ochranných opatření.