Český pohled na společnou energetickou politiku - Bis, Jiří, 1941-2018
Článek se zabývá společnou energetickou politikou EU, podrobněji se věnuje Zelené knize, která přináší evropskou strategii pro udržitelnost, konkurenceschopnou a bezpečnou energetiku.