Ropa začíná dominovat agendě Bílého domu - Roškanin, Michal
Článek se zabývá energetickými problémy Spojených států amerických a jejich snahami osvobodit se z ropné závislosti. Hledá povědi na otázky, jak je to vlastně s americkou závislostí na ropě, které státy dovážejí do USA nejvíce ropy a které z nich jsou nejvíce nestablní.