Diskuse k článku "Soudní praxe úpravy porozvodové péče o děti" - Průchová, Bohumila, 1973-; Novák, Tomáš, 1946-2021 (2006)
Autoři vysvětlují právní úpravu střídavé výchovy dítěte a uvádějí výhody a nevýhody střídavé výchovy.
Keywords: rodinné právo; děti rozvedených rodičů; rozvedení rodiče; rozvod; výchova dítěte; střídavá péče; family law; children of divorced parents; divorced parents; divorce; child rearing; joint custody