Studium v zahraničí znamená velkou zkušenost - Šlechtová, Petra
Tématem článku je možnost studovat v zahraničí v rámci programu Socrates/Erasmus. Autorka si všímá kvalifikačních kritérií pro výběrové řízení na pobyt Erasmus.