Právní úprava registrovaného partnerství - Kovářová, Daniela, 1964- (2006)
Tématem článku je česká právní úprava registrovaného partnerství. Autorka si všímá vzniku partnerství, práv a povinností partnerů a zániku partnerství.
Keywords: registrované partnerství; homosexuálové; partnerské vztahy; zákony