Nová právní úprava o ochraně před domácím násilím - Dvořáková Závodská, Jana, 1963-
Autorka uvádí změny v zákoně o Policii ČR, v občanském soudním řádu, v trestním zákoně a v zákoně o sociálním zabezpečení, které přináší zákon č. 135/2006 Sb. zákon, kterým se mění některé zákony v oblasti ochrany před domácím násilím. Zákon č. 135/2006 Sb. nabývá účinnosti dnem 1. 1. 2007.