Úmrtí zaměstnance - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Autor vysvětluje právní úpravu případu úmrtí zaměstnance. Všímá si zániku pracovněprávního vztahu, peněžitých nároků zaměstnance, způsobu výplaty finančních nároků při úmrtí zaměstnance, peněžitých nároků zaměstnavatele, věcných nároků a principů dědictví. Zmiňuje také dohody o pracích konaných mimo pracovní poměr.