Změny právní úpravy posuzování zdravotního stavu v sociální oblasti k 1.7.2006 - Langer, Radim
Autor přibližuje změny, ke kterým dochází k 1. 7. 2006 ve stávajících organizačních strukturách lékařské posudkové služby (LPS). Všímá si rozdělení kompetencí LPS a dalších změn.