Náhrady mzdy ve zdravotním pojištění v roce 2006 - Daněk, Antonín, 1960-
Autor objasňuje formou příkladů z praxe postup zaměstnavatele při posuzování zúčtovaných náhrad mzdy z hlediska jejich zahrnování či nezahrnování do vyměřovacího základu pro placení pojistného na zdravotní pojištění.