Závodní preventivní prohlídky - Kuklová, Dana
Autorka přibližuje jednotlivé druhy závodních lékařských preventivních prohlídek, uvádí termíny periodických prohlídek a informuje o obsahu závodních preventivních prohlídek a o lékařském posudku jako závěru preventivní prohlídky.