Kontrola zpravodajských služeb v nových demokraciích : případová studie České republiky - Zetocha, Karel, 1977- (2005)
Autor si klade za cíl zmapovat základní teoretické přístupy k tématu kontroly zpravodajských služeb a na jejich základě poskytnout amalýzu možností kontroly těchto služeb v ČR.
Poznámky, literatura
Keywords: Česko. -- Bezpečnostní informační služba; Česko. -- Úřad pro zahraniční styky a informace; Česko. -- Ministerstvo obrany. -- Vojenské zpravodajství; zpravodajské služby -- Česko; parlamentní kontrola -- Česko; intelligence service -- Czechia; parliamentary control -- Czechia; Česko; případové studie; case studies