Kontrola zpravodajských služeb v nových demokraciích : případová studie České republiky - Zetocha, Karel, 1977-
Autor si klade za cíl zmapovat základní teoretické přístupy k tématu kontroly zpravodajských služeb a na jejich základě poskytnout amalýzu možností kontroly těchto služeb v ČR.