Druhořadé volby? : italské regionální volby 2005 - výsledky a události, které vyvolaly - Foltýn, Tomáš
Článek si kromě nezbytné prezentace samotných výsledků italských regionálních voleb v r. 2005 klade za cíl provedení "vícedimenzionální" analýzy zkoumaných voleb. Čistě kvantitativní vyjádření percentuální podpory jednotlivých politických subjektů nezasazené do širšího kontextu by vedlo nejen ke zjednodušení a zploštění závěrů, ale pravděpodobně i k dezinterpretaci samotných rezultátů.