Výzkum politického pole ve Spolkové republice Německo : přijetí a stav výzkumu - Schubert, Klaus, 1951-; Blank, Florian (2005)
Výzkum politického pole byl zformován koncem sedmdesátých let a počátkem osmdesátých let 20. stol. v Německu. Článke popisuje vývoj výzkumu politického poel v mezinárodním i národním (německém) kontextu a přináší přehled současného stavu tohoto výzkumu v Německu.
Poznámky, literatura a internetové odkazy
Keywords: politologie -- výzkum politického pole -- Německo; politika -- výzkumy; political science -- Germany; policy analysis -- Germany; Německo; studie; studies