Změny právní úpravy posuzování zdravotního stavu v sociální oblasti k 1.1.2006 - Langer, Radim
Autor přibližuje změny v procesních předpisech (lhůta pro vydání posudku zdravotního stavu, oznamovací povinnosti) a změny v hmotněprávních předpisech.