Úmrtí zaměstnavatele - fyzické osoby - Jakubka, Jaroslav, 1948-2011
Tématem článku je úmrtí zaměstnavatele - fyzické osoby. Autor přibližuje právní úpravu přechodu práv a povinností zemřelého zaměstnavatele, vysvětluje, kdo je podle zákoníka práce považován za dědice zaměstnavatele, a zmiňuje právní úpravu uspokojení nároků v případě likvidace a změnu v novém zákoníku práce.