Nová definice vhodného zaměstnání pro dlouhodobě nezaměstnané uchazeče o zaměstnání - Bičáková, Olga
Autorka vysvětluje definici vhodného zaměstnání z hlediska zákona o zaměstnanosti, novou právní úpravu rozšiřující možnosti úřadů práce při zprostředkování zaměstnání, vážné důvody odmítnutí nástupu do vhodného zaměstnání uchazečů o zaměstnání a právní úpravu situace uchazečů o zaměstnání nad 50 let věku.