Změny vyměřovacích základů ve zdravotním pojištění od 1.4.2006 - Daněk, Antonín, 1960-
Autor vysvětluje změny vyměřovacích základů ve zdravotním pojištění pro "státní" pojištěnce a pro osoby samostatně výdělečně činné.