Platební neschopnost zaměstnavatele - Jouza, Ladislav, 1940-
Autor se zabývá problematikou platební neschopnosti zaměstnavatele z hlediska zákona o konkursu a vyrovnání. Vysvětluje, kdy je zaměstnavatel v platební neschopnosti, kdy dojde k návrhu na prohlášení konkursu, spolupráci s úřady práce, ustanovení předběžného správce na návrh úřadu práce a zvýhodňování zaměstnance zákonem.