Mediace a její průběh - Holá, Lenka, 1964-
Autorka podrobně popisuje jednotlivé fáze mediace (zahájení mediace, zisk informací, porozumění zájmům mezi účastníky mediace, hledání řešení, vytváření dohody, závěrečné slovo). V druhé části textu je popsán konkrétní případ z praxe.