Sexuální zneužívání dětí - terapie a prevence - Hanušová, Jaroslava, 1979-
Autorka vysvětluje, jaké jsou následky sexuálního zneužívání v dětství, jaké jsou možnosti terapie, kam se obrátit s žádostí o pomoc, jak by měla probíhat prevence, a charakterizuje čtyři typy prevence.