Trestní opatření ukládaná mladistvým - Kovářová, Daniela, 1964-
Autorka vysvětluje právní úpravu ukládání trestního opatření pro mladistvé pachatele trestných činů. Zaměřuje se na otázky, podmínky a skutečnosti, ke kterým soud pro mládež při ukládání trestního opatření přihlíží, a uvádí druhy trestních opatření.