Jaké změny přináší novela zákona o sociálně-právní ochraně dětí? - Novotná, Věra
Autorka vysvětluje změny, které přináší novela č. 134/2006 Sb. Touto novelou se mění zákon č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí.